Kaj je zapper?
 

Zapper je elektronska naprava, ki je sestavljena po načrtih dr. Hulde Clark. S pomočjo šibkega električnega toka, ki ga pošiljamo skozi telo, uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice. Le-ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja. Viruse in bakterije ubije v treh minutah, trakulje, metljaje in gliste v petih in pršice v sedmih minutah. Različne študije so dokazale, da šibek električni tok človeku ne povzroči nobene škode, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Mikroorganizmi namreč dokazano ne prenašajo električnega toka nizke napetosti svojega frekvenčnega območja. To velja za vse vrste parazitov, bakterij, virusov, glivic in rakavih celic. Zapper se uporablja za zdravljenje različnih kroničnih in akutnih bolezenskih stanj. Dr. Clark je v času svojega življenja z raziskovanjem dognala, da je toksičnost tkiva (ki je posledica strupenih izločkov in metabolnih produktov mikroorganizmov) eden glavnih vzrokov za bolezni. Ko je telo preobremenjeno s paraziti, se to kaže na različne načine: kronično obolenje, izgorelost, utrujenost, glivične infekcije, kandida,…in prav sistematično uničenje parazitov je tisto, kar lahko vodi do boljšega počutja, predvsem pa do odprave VZROKA (ne simptoma!) za nastanek bolezni. Na razpolago imamo tudi seznam bolezni (in bolezenskih povzročiteljev), ki jih lahko saniramo s pomočjo frekvenčne terapije.

 
Kako deluje?

Zapper je generator impulzov s frekvenco od 1 Hz do 1000000 Hz (1MHz). Najbolj pomembno pri tem je, da je napetost impulza pozitivna, zato kot vir energije uporabimo priložen adapter. Da je »zappanje« učinkovito, mora biti napetost v območju med 5 in 10V. To zadostuje za eliminacijo bakterij in parazitov, ki jih tok doseže. Ker pa tok skozi telo ne teče enakomerno, nam pri tem pomagata krvni in limfni obtok, ki dosežeta vse organe in tkiva v našem telesu. Frekvenca 30000 Hz je najbolj univerzalna in uničuje največji spekter parazitov, bakterij in virusov v telesu. Vendar pa so tudi druge, nižje frekvence učinkovite pri reševanju različnih zdravstvenih težav.

Pozitivni učinki

Najbolj znan in zaželen učinek zappanja je uničenje in odstranitev parazitov, bakterij, virusov in glivic. Poleg tega pulzirajoči pozitivni električni tok vzpodbuja bele krvne celice, da se borijo proti sovražnikom (paraziti, toksini, bakterije,…)

Stranski učinki

Ker se Zapper napaja z ustreznim napajalnikom, stranskih učinkov ni – takšna napetost je namreč prešibka, da bi vam lahko kakorkoli škodovala. V knjigi dr. Clark lahko preberemo, da med raziskovanjem in uporabo zapperja nikoli ni zasledila nikakršnih sprememb v krvnem tlaku, mentalnem stanju ali telesni temperaturi. Prav tako nikoli ni poročala o bolečinah med uporabo - ravno nasprotno, pogosto je prišlo do pojenjanja bolečine.Zapperja ne smete uporabljati če imate srčni spodbujevalnik ali ste noseči. Zappanje pri dojenčkih, mlajših od enega leta, še ni dovolj raziskano, zato se za takšno uporabo odločite le po navodilih strokovnjaka.

Uporaba naprave / terapija

Standardni protokol

 

Protokol sestavljajo tri 7 minutne serije zappanja, med katerimi je 20-30 minut premora. Dodamo lahko še 2 seriji, ki       uničita izločke bakterij salmonele (če je to potrebno).

 

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

Prvih 7 minut zappanja, je namenjeno uničenju parazitov. V tem času se iz umirajočih parazitov sprostijo virusi in bakterije, ki (namesto parazitov) pričnejo napadati organizem.

 

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

Druga serija je namenjana uničevanju izločenih bakterij in virusov. V tej fazi se iz umirajočih bakterij se sprostijo virusi.

 

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

V tretji seriji uničimo še zadnje sproščene viruse.

 

      

Standardni protokol z daljšim trajanjem (za hujše bolezni)

 

1h neprekinjenega zappanja

Pri zelo bolnih ljudeh se je izkazalo, da se je počutje osebe z neprekinjeno uporabo zapperja ves čas izboljševalo. Zato je mogoče zapper uporabljati tudi daljše časovno obdobje - neprekinjeno skozi ves dan, teden ali več.

 

Protokol s prilagajanjem frekvence

Vsako živo bitje ima svojo lastno frekvenco. Po homeopatskem principu, za uničenje patogena, uporabimo njegovo          lastno frekvenco.

Zdravljenje z Zapperjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdravljenje z elektro terapijo

Po dr. Clarkovi se običajno uporablja tri zaporedne terapije po 7 minut, z 20 minutnim presledkom. Razlog za tako zaporedje je, da nekateri paraziti znotraj človeškega telesa nosijo v sebi manjše mikroorganizme in ko jih ujame in ubije vstopni električni impulz, se drugim odpre prosta pot v telo. Nekateri od teh so lahko celo bolj nevarni od svojih gostiteljev. Prva terapija uniči parazite, iz njih pa se sprostijo bakterije in virusi, ki jih odstranimo z naslednjo 7-minutno terapijo. Tretja terapija uniči viruse, ki so se sprostili iz bakterij. Včasih ugodno deluje tudi četrta terapija, ki uniči prione. Lahko se odločimo za enotedensko zdravljenje po eno uro dnevno, lahko pa uporabimo pristop, kot ga je predlagala dr. Clarkova. Dr. Clarkova priporoča naslednji načrt terapij za uničenje parazitov.

S kombinacijo  zaperja in uporabe zelišč dosežemo globje prodiranje impulzov v tkiva in zajamemo širši spekter parazitov. Ta program se lahko uporablja tudi pri razstrupljanju med postom, za pospešeno izločanje mrtvih parazitov in metabolnih ostankov iz krvi in tkiva. Ko se parazite popolnoma odstrani, za vzdrževanje stanja brez parazitov zadoščajo ponovne terapije vsakih 6 do12 mesecev.

1. teden

Ena terapija dnevno s tremi zaporednimi 7-minutnimi obdobji, z 20 minutnimi presledki.

 

2. teden

Ena terapija dnevno – 7 minut

 

3. teden

Ena 7-minutna terapija na dva dni, skupaj 3-krat tedensko

 

4. teden

Ena 7-minutna terapija 1x na teden, istočasno pa začnemo uporabljati trojno zeliščno formulo (luske črnega oreha, pelin, klinčki)

Paraziti

Paraziti so povsod okrog nas – v zraku, vodi in zemlji. Eno prgišče zemlje npr. vsebuje nekaj tisoč jajčec parazitov.  V naše telo pridejo z umazano vodo, hrano, z umazanimi rokami, preko kože, dihalnih poti, insektov, s spolnimi odnosi... Ob obdukciji umrlih bolnikov se je pogosto ugotovilo, da je truplo polno parazitov. Raziskovanja Ameriškega Nacionalnega inštituta (National Institute of Health), so pokazala, da ima povprečni moški v svojem telesu do 1 kg parazitov, ženske jih imajo nekoliko manj. Paraziti so lahko v jetrih, črevesju, možganih, srcu in drugih organih. Paraziti lahko človeku naredijo veliko škode. Telesu kradejo hranila, ki jih potrebuje, vitamine in minerale, telo pa obremenjujejo s svojimi toksičnimi izločki.

 

zapper
zapper
zapper
Kontraindikacije

Uporaba zapperja nima škodljivih učinkov, vendar ga ne smejo uporabljati nosečnice ter osebe z vgrajenimi srčnimi spodbujevalniki (pace-maker) in drugimi elektronskimi implantati.

neo Zapper Logo